εστιατόριο μελτέμι >> Εστιατόριο Μελτέμι, Κοκκάρι, Σάμος
  αρχική σελίδα φωτογραφίες βιβλίο επισκεπτών επικοινωνία  
 
H Toποθεσία
Tο εστιατόριο Μελτέμι βρίσκεται στο υπέροχο παραδοσιακό χωριό Κοκκάρι στο νησί της Σάμου και όπως είναι φυσικό τα γαλανόλευκα χρώματα κυριαρχούν στο εστιατόριο.

Το εστιατόριό μας βρίσκεται στην κύρια παραλία του χωριού μόλις ένα βήμα μακριά από τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.
Εστιατόριο Μελτέμι
 
Meltemi Restaurant Meltemi Restaurant
 
Εστιατόριο Μελτέμι >> Η ετοιμασία των ντόπιων φρέσκων ψαριών που ο ψαράς του χωριού μας φέρνει κάθε μέρα είναι η σπεσιαλιτέ μας.
Η ετοιμασία των ντόπιων φρέσκων ψαριών που ο ψαράς του χωριού μας φέρνει κάθε μέρα είναι η σπεσιαλιτέ μας.

Ωστόσο, το εστιατόριο προσφέρει όλη την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα καθώς και μεγάλη ποικιλία νοστιμότατων κρεατικών.

Όλα τα γεύματα προετοιμάζονται από τους δύο έμπειρους μάγειρές μας οι οποίοι είναι και οι γονείς της οικογένειας Μελτέμι.
 
Μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας ψάρι από την μεγάλη ποικιλία που ο ψαράς έφερε το πρωί καθώς επίσης, ρωτήστε το προσωπικό μας ποια σπεσιαλιτέ έφτιαξαν σήμερα οι σεφ μας για εσάς.

Συνδυάστε τα γεύματά σας με τα φημισμένα και βραβευμένα Σαμιώτικα κρασιά καθώς και από μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από όλη την Ελλάδα.
εστιατόριο μελτέμι >> Όλα τα γεύματα προετοιμάζονται από τους δύο έμπειρους μάγειρές μας οι οποίοι είναι και οι γονείς της οικογένειας Μελτέμι
 
Μπορείτε να απολαύσετε την άριστη εξυπηρέτηση που το προσωπικό μας προσφέρει όλη την ημέρα καθώς το Μελτέμι ενοικιάζει και ξαπλώστρες ώστε να χαλαρώνετε απολαμβάνοντας τον υπέροχο ήλιο, ή να κάνετε μια βουτιά στη καταγάλανη κρυστάλλινη θάλασσα και συγχρόνως να απολαύσετε τα δροσιστικά ποτά και τα νοστιμότατα φαγητά του εστιατορίου μας.
 
Εστιατόριο Μελτέμι Εστιατόριο Μελτέμι
 
Εστιατόριο Μελτέμι
Aπολαύστε το γεύμα σας στη βεράντα του εστιατορίου μας αγναντεύοντας το Αιγαίο και τον πολύχρωμο ορίζοντα και αφήστε τη σκέψη σας να σας ταξιδέψει σε μέρη άγνωστα και παραμυθένια...
...γιατί σκοπός μας η άνεσή σας
  αρχική σελίδα φωτογραφίες βιβλίο επισκεπτών επικοινωνία  
Eστιατόριο Μελτέμι English Version German Version Dutch Version Facebook